De Gier na afgang bij Jong Ajax: "Zit geen overtuiging in"

10 november 2018, 10:32

Het blijft moeizaam wat NEC laat zien in de Eerste Divisie. De Nijmegenaren wisselen goede resultaten af net teleurstellingen en bereikten vrijdagavond in Amsterdam een nieuw dieptepunt. Bij Jong Ajax werd er met 4-0 verloren, tot afgrijzen van trainer Jack de Gier.

NEC ging rusten met een 1-0 achterstand. "Doordat je niet overtuigend bent, krijg je in de eerste helft een klotegoal tegen", zegt De Gier tegen Omroep Gelderland. "Je zit nog in de wedstrijd, maar we krijgen de 2-0 om de oren na balverlies voorin en dan worden drie man heel eenvoudig uitgespeeld. Dan is de mentale klap zo groot, dat iedereen door het ijs zakt. En dat ze dan uitlopen naar 4-0, dat is schandalig."

Na de wedstrijd zocht De Gier de supporters uit Nijmegen op om in gesprek te gaan. "Je weet niet wat je moet zeggen. Dit doet gewoon pijn bij iedereen. We hebben met de supporters gepraat op een prima manier. Maar we moeten wat veranderen. Want wat we voor ogen hebben, komt er niet uit. Er zit totaal geen overtuiging in, dat is echt klote om te zien."

NEC had titelaspiraties, maar staat teleurstellend achtste.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen