De Jong maakt lange neus naar criticasters: "Wel een beetje"

10 november 2018, 10:50

Luuk de Jong flirtte meermaals met buitenlandse clubs en een vertrek van de spits leek in de zomer voor de hand te liggen, maar de aanvaller speelt nog altijd bij PSV. De aanvoerder is dit seizoen goed op dreef en is blij dat hij zich weer kan laten zien.

In de zomer leek hij te vertrekken bij PSV, maar de komst van Mark van Bommel hielp hem erbij om in Eindhoven te blijven. "Hij zei aan het begin van het seizoen direct dat ik moest blijven en dat hij mij weer aanvoerder wilde maken. Hij gaf me veel vertrouwen. Dat heeft heel veel invloed gehad op mijn keuze", zegt hij tegen de NOS.

Dit seizoen staat hij al op negen goals in de Eredivisie. Daarmee maakt hij een lange neus naar de criticasters die hem in de afgelopen jaren veelvuldig bekritiseerden. "Haha, wel een beetje", geeft hij toe. De spits speelt met PSV zaterdag tegen De Graafschap, de club waar hij doorbrak. "Bij De Graafschap zie ik waarschijnlijk weer veel mensen met wie ik in de klas heb gezeten of met wie ik in de jeugd heb gevoetbald. Dat is altijd leuk."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen