Pröpper revalideert: "Ik heb alle series op Netflix al gezien"

10 november 2018, 15:11

Op 16 september scheurde Robin Pröpper zijn kruisband en de verdediger van Heracles Almelo weet dat hij bezig is aan een lange revalidatie. De aanvoerder probeert zijn revalidatieperiode zo goed mogelijk door te komen, al valt dat niet altijd mee.

Tegen Tubantia vertelt de verdediger hoe het met hem gaat. "De eerste week na de operatie vond ik moeilijk. Ik kon niks, moest opgetild worden van de bank. Ik had pijn en werd flink teruggeworpen. Maar ik relativeer ook meteen, ik ben een positief mens. Er zijn veel ergere dingen en dit is hooguit vervelend. In Zeist zitten jongens die hetzelfde mee hebben gemaakt", zegt Pröpper, die in Zeist met onder meer Sebastian Jakubiak en Jeff Hardeveld, Dico Koppers (Zwolle) en Nick Marsman (FC Utrecht) revalideert. "Jeff herkende meteen de littekens op mijn been, herkende de techniek. Je krijgt minder medelijden met jezelf als je ziet dat anderen er ook doorheen moeten."

Op de rustmomenten probeert Pröpper af te rekenen met de verveling, al is dat moeilijk omdat hij nog niet veel kan doen. "Ik moet nog rusten als ik thuiskom. Ik schaam me diep, omdat ik een PlayStation heb gekocht. Ik heb alle series op Netflix al gezien, veel boeken gelezen, gepuzzeld, dus ik moet iets doen met mijn tijd. Malen over de toekomst doe ik ook. Dat deed ik al voor mijn blessure. 1 procent wordt financieel onafhankelijk door voetbal. Ook al zou ik daarbij horen, dan nog wil ik iets anders ernaast doen. Maar wat?"

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen