Leicester wint in emotioneel duel niet van Burnley

10 november 2018, 17:56   Bijgewerkt: 10 november 2018, 19:41

Leicester City heeft de eerste thuiswedstrijd sinds het overlijden van Vichai Srivaddhanaprabha niet kunnen winnen. Burnley hield de gastheren in een volgepakt King Power Stadium in een emotioneel duel op 0-0. Ook Huddersfield Town speelde gelijk, terwijl Bournemouth met Nathan Aké verloor op bezoek bij Newcastle United.

Leicester City – Burnley: 0-0

Het werd ongeacht het resultaat hoe dan ook een emotionele middag voor Leicester City, dat de eerste thuiswedstrijd afwerkte na het overlijden van voorzitter Vichai Srivaddhanaprabha. Het leverde voorafgaand aan het duel tegen Burnley emotionele en verdrietige beelden op in het King Power Stadium. Na twee minuten stilte werd er dan 'gewoon gevoetbald'. The Foxes begonnen furieus met een bal op de lat van Jamie Vardy, maar een overwinning zat er niet in voor de middenmoter. Echt malen deed niemand daar na afloop om, want in Leicester weten ze dat er belangrijkere zaken zijn dan een resultaat.

Huddersfield Town – West Ham United: 1-1

Huddersfield Town kende maandag een uitstekend begin van de week door op eigen veld Fulham te verslaan (1-0). Door die driepunter was de ploeg van Terence Kongolo hekkensluiter af voorafgaand aan de wedstrijd tegen West Ham United. Met Kongolo in de basis was ook zaterdag de start uitstekend, want na zes minuten zorgde Alex Pritchard al voor de openingstreffer. De tweede overwinning van deze week – en het seizoen – lag in het verschiet, totdat Felipe Anderson met een uitstekende pegel voor de verdiende gelijkmaker zorgde: 1-1.

Newcastle United – Bournemouth: 2-1

Nathan Aké was met Bournemouth voor het eerste fluitsignaal in Newcastle de trotse nummer zes van de Premier League. De centrale verdediger kende dit keer echter een vervelende middag, want de spits van de tegenstander was behoorlijk op schot. José Salomón Rondón had er na veertig minuten twee inliggen en daarmee wat het verschil gemaakt. Jefferson Lerma scoorde voor rust in de zesde (!) minuut van de extra tijd nog tegen, maar een punt pakken deden Aké en de zijnen niet meer.

Overige uitslagen:

Southampton – Watford: 1-1

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen