Verhuurde Jurjus ontvangt werkgever PSV: "Er vol voor gaan"

10 november 2018, 18:08

Hidde Jurjus begint zaterdagavond aan een bijzondere wedstrijd. De doelman is door PSV verhuurd aan De Graafschap en treft op de Vijverberg nu zijn eigenlijke werkgever. "Ik moet niet doen alsof het heel raar is dat ik nu geen eerste keeper ben bij PSV."

Twee jaar geleden nam PSV Jurjus over van de Superboeren, maar in Eindhoven heeft hij nog geen basisplaats. Nu staat hij op huurbasis een seizoen onder de lat van De Graafschap. Hij is op de website van PSV realistisch. "Ik moet niet doen alsof het heel raar is dat ik nu geen eerste keeper ben bij PSV. Jeroen (Zoet, red.) is al heel wat jaren de onbetwiste nummer één en dat is terecht. Dat houdt in dat ik verder moet kijken en dat doe ik nu dus."

Tegen zijn werkgever krijgt Jurjus zaterdag een mooie kans op zich te bewijzen. De doelman hoopt op een stuntje. "Ik ga niet verkondigen dat wij die wedstrijd makkelijk gaan winnen, want PSV is natuurlijk heel stabiel met 33 punten uit elf wedstrijden. Wij moeten zorgen dat we er vol op gaan, want we hebben het ze al eens moeilijk gemaakt hier. Daar gaan we weer voor."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen