De Jong vond start van PSV 'niet om aan te zien'

10 november 2018, 22:10

Mede dankzij twee goals van Luuk de Jong rekende PSV ook af met De Graafschap (1-4). Na twaalf duels is de formatie van coach Mark van Bommel nog altijd zonder puntverlies in de Eredivisie. De Jong is desondanks niet tevreden over het spel. "Ik moet zeggen dat we heel slecht begonnen."

In gesprek met FOX Sports maakt de aanvalsleider van PSV duidelijk dat de openingsfase van de Eindhovenaren niet goed was. "Ik moet zeggen dat we heel slecht begonnen. Dat was niet om aan te zien. In de tweede helft zijn we niet meer in de problemen gekomen."

Uiteindelijk stokte de teller bij vier goals, al hadden er volgens De Jong wel meer doelpunten kunnen vallen op De Vijverberg. "We hebben genoeg kansen gehad. We hadden er zeker meer kunnen maken, ja."

Midweeks kwamen De Jong en co al in actie in de Champions League. De aanvoerder wil niets weten van een zwaar en druk schema. "Ikzelf vond het wel goed gaan. Wij zijn fit genoeg en moeten dit gewoon aankunnen", zei de spits die er weer twee inprikte. "Lekker scoren in de achtertuin."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen