United Vansen maakt duidelijk: ADO is niet te koop

11 november 2018, 09:32

Er gingen geruchten dat een groep investeerders van plan zijn om een bod te doen op de aandelen van ADO Den Haag, maar volgens United Vansen gaat er geen wisseling van de wacht plaatsvinden.

United Vansen heeft in een speciaal statement gereageerd op de geruchten en verwijst die naar het rijk der fabelen. 'We hebben herhaaldelijk duidelijk gemaakt dat er sprake is van investering op een lange termijn. Ons bedrijf heeft een tienjarenplan en ADO Den Haag vormt het centrum van dat plan. Wij willen dat deze investering goed is voor ADO Den Haag, UVS en het voetbal in Nederland en China in het algemeen', meldt United Vansen. 'Wij hopen dat deze verklaring – ONZE AANDELEN ZIJN NIET TE KOOP – alle onrust rond de club en de ploeg zal wegnemen.'

De focus ligt in Den Haag nu dan ook niet op de geruchten, maar op de wedstrijd tegen AZ van zondagmiddag. 'Net als alle fans in Den Haag zullen we de wedstrijd tegen AZ van zondag met grote belangstelling bekijken. En net als alle fans zullen we Alfons Groenendijk en zijn mannen steunen', is de afsluiting van het statement.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen