Kovac positief over Bayern na duur verlies in Dortmund

11 november 2018, 09:59

Na het verlies tegen Borussia Dortmund maakte Niko Kovac een opvallend montere indruk. De trainer van Bayern München was blij met het feit dat zijn ploeg eindelijk weer eens een echt goede wedstrijd op de mat legde. Dat geeft hem ondanks het 3-2 verlies houvast.

Na het duel was de Kroaat opvallend positief over de ontmoeting met de koploper. "We speelden onze beste wedstrijd sinds het uitduel met Schalke in september", sprak de coach. "Vooral in de eerste helft waren we sterk en dat is iets waar we op voort moeten bouwen." Bayern kwam met 1-2 voor, maar het sterke Dortmund bleek veerkrachtig.

Kovac beseft dat het genieten was voor de voetballiefhebbers. "We hebben van beide ploegen een fantastische wedstrijd gezien. Wij controleerden de eerste helft en stonden achterin heel compact, maar helaas was daar na rust geen sprake meer van. Deze wedstrijd hebben we verloren, maar het had net zo goed in een gelijkspel kunnen eindigen." De achterstand van Bayern op Dortmund bedraagt nu zeven punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen