Diemers kon ook naar NAC en Willem II: "Was minder overtuigd"

11 november 2018, 11:57

Mark Diemers verkaste in de zomerse transferperiode van De Graafschap naar Fortuna Sittard, maar kon ook naar andere Eredivisie-clubs. NAC Breda en Willem II wilden de middenvelder ook aantrekken, maar Diemers gaf de voorkeur aan de promovendus.

Dat heeft hij laten weten bij De Tafel van Kees. "Ik heb in een vroeg stadium al met Joris Mathijsen (technisch directeur, red.) van Willem II gesproken, dat was een goed gesprek. Daarna heb ik nog met Hans Smulders (voormalig technisch directeur, red.) van NAC gezeten en dat was wederom een prima gesprek", vertelt de spelmaker.

Over het gesprek met NAC-trainer Van der Gaag was hij minder enthousiast. "Daarna heb ik nog met Van der Gaag gebeld en daar was ik iets minder overtuigd van. Hij had een andere rol voor mij in gedachte. Hij vond mij meer een loper, terwijl ik mezelf zie als iemand die tussen de linies en aan de bal bepalend moet zijn." Bij Fortuna kan hij die speler wel zijn. "Zij hadden een rol voor mij als nummer tien en wilden mij heel belangrijk maken, dat streelde mij wel. Vandaar dat ik naar Fortuna Sittard ben gegaan."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen