Buitenland: late zege voor Promes, De Guzman wint ook

11 november 2018, 20:24

Het Sevilla van Quincy Promes heeft zondag een late zege geboekt op Espanyol. Door een doelpunt van Wissam Ben Yedder won Sevilla met 2-1 van de concurrent. In de Bundesliga boekte het Eintracht Frankfurt van Jonathan De Guzman en Jetro Willems een 3-0 overwinning op Schalke 04. De Guzman kwam wel in actie, Willems bleef de hele wedstrijd op de bank.

Sevilla - Espanyol (2-1)

Sevilla kreeg tegen Espanyol de mogelijkheid om koploper FC Barcelona tot op één punt te naderen. De bezoekers doen het eveneens uitstekend in de Primera División en hadden bij een zege zelfs in punten gelijk kunnen komen met de stadsgenoot. Het was echter Sevilla dat de volle buit pakte. Voor rust scoorde Borja Iglesias namens Espanyol. In de theepauze werd Promes naar de kant gehaald, waarna Sevilla de wedstrijd naar zich toetrok. Gabriel Mercado en Promes' vervanger Ben Yedder scoorden namens de Zuid-Spaanse ploeg. Sevilla staat nu op de tweede plaats in de Spaanse competitie.

Eintracht Frankfurt - Schalke 04 (3-0)

Eintracht Frankfurt blijft uitstekend presteren in de Bundesliga. Met De Guzman in de basis en Willems als bankzitter rekende de Duitse club zondag af met Schalke 04, dat zich in de onderste regionen van de Duitse competitie bevindt. De dodelijke spitsen van Eintracht, Luka Jovic en Sébastien Haller, tekenden voor de doelpunten. Jovic maakte er twee, Haller eentje. Door de 3-0 zege stijgt Eintracht Frankfurt naar de vierde plaats.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen