PSG dendert door en verslaat ook noodlijdend Monaco

11 november 2018, 23:11

Paris Saint-Germain is na dertien speelrondes nog altijd foutloos in de Ligue 1. De Franse grootmacht rekende zondag af met de club die tot voor kort nog gold als de grootste concurrent om de landstitel: AS Monaco. De Monegasken, die zich in een zware crisis bevinden, kregen met 0-4 aan de broek.

Het door een blessuregolf geteisterde Monaco bleek geen partij voor het sterrenensemble van de Parijzenaren. Na amper tien minuten spelen stond al een 0-2 stand op het scorebord. Beide goals werden gemaakt door Edinson Cavani. De aanvaller uit Uruguay schoot eerst raak op aangeven van Neymar en verzilverde niet veel later een assist van Moussa Diaby.

De thuisploeg moest na twintig minuten nog een domper incasseren: Nacer Chadli liep een blessure op en moest zich noodgedwongen laten vervangen. In de tweede helft liep PSG door goals van wederom Cavani en Neymar uit naar 0-4. De club uit Parijs gaat na de dertiende speelronde nog steeds fier aan kop in Frankrijk. Monaco, dat onder Thierry Henry nog geen enkele keer heeft gewonnen, staat negentiende.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen