Kuwas: "Niet meteen wat zoeken achter mindere resultaten"

12 november 2018, 10:38

Brandley Kuwas blijft positief na de nederlaag van Heracles Almelo tegen Feyenoord (0-2). Behalve dat de Rotterdammers een gaatje sloegen in de strijd om de derde plaats, zijn de zeges in Almelo momenteel schaars. Van de laatste vijf competitiewedstrijden won Heracles er slechts één.

"We hebben ook een reeks van vijf overwinningen op rij gehad. Nu het dan even wat minder gaat qua resultaten moet je daar niet meteen wat achter zoeken", zegt Kuwas in De Telegraaf. "We moeten gewoon doorgaan. We staan er nog steeds goed voor. We kijken niet te veel naar de ranglijst. We zijn niet bezig om voor de top-drie te spelen. Het is voor ons gewoon een kwestie van zoveel mogelijk punten pakken en dan zien we wel waar we eindigen."

Dat Heracles verloor van Feyenoord, is mede het gevolg van de eerste helft. De Almeloërs speelden goed, maar vergaten zichzelf te belonen. "In de eerste helft waren we heel gevaarlijk, vooral op de counter. We hadden zeker moeten scoren. We hebben goede kansen gehad en daar moet er zeker eentje van in. Het zat ook niet mee met een bal op de paal en zo. Het is balen dat de bal er niet in wilde, maar we hebben wel weer laten zien dat we ook tegen grote clubs druk kunnen zetten en kansen kunnen creëren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen