Dekker schuldbewust en zegt 'sorry' tegen gedupeerde Roord

13 november 2018, 21:55   Bijgewerkt: 13 november 2018, 22:01

Anouk Dekker was tussen alle lachende gezichten de grote schlemiel bij het Nederlands vrouwenelftal dinsdagavond. De verdediger werd al na acht minuten van het veld gestuurd, na een domme rode kaart. Na eigen balverlies maakte ze haar fout alleen maar erger door de doorgebroken Ramona Bachmann naar beneden te trekken. "Het was een ongelooflijk domme fout. Ik kon mezelf wel voor m'n kop slaan", baalt ze.

?Dat vertelde ze tegenover Veronica. "Eerst klungelde ik en uit reflex maakte ik een kleine overtreding", haalt ze het voor haar fatale moment voor de geest. Ook voor ploeggenote Jill Roord was het een in zekere zin een 'fataal' moment: de middenvelder werd door de rode kaart gewisseld voor Merel van Dongen. Uitgerekend Roord, die zolang moest wachten op een basisplaats en 'profiteerde' van de blessure van Jackie Groenen.

"Ik heb 'sorry' gezegd tegen Jill. Ik zal maar wat moeten bedenken om het goed te maken", aldus een schuldbewuste Dekker, die nog niet weet of ze ook op het WK in Frankrijk last heeft van de schorsing. Ongeacht die uitkomst zal dit incident haar voorlopig nog wel even blijven achtervolgen. "Hier zit ik nog wel een paar dagen mee."

Lees ook:

Oranje Leeuwinnen met gemak naar WK ondanks 'rode' Dekker

Wiegman achteraf blij met verlies tegen Noorwegen

Martens vooral opgelucht na 'ongelofelijk moeilijke' kwalificatie

Dit zijn de tegenstanders van Nederland bij het WK in Frankrijk

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen