Ajax kan met gerust hart afreizen naar Olympisch Stadion Athene

13 november 2018, 22:29   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Ajax kan op 27 november met een gerust hart op bezoek gaan bij AEK Athene. De UEFA heeft namelijk een extra keuring gedaan bij het stadion in de Griekse hoofdstad, naar aanleiding van twijfels die ontstonden bij de voetbalbond. De voetbalbond maakte zich zorgen over de veiligheid van de supporters.

De UEFA laat weten via de officiële kanalen. Het stadion zou te veel op en neer gaan als de supporters springen. Naar aanleiding van een video werd het onderzoek ingesteld. Op de video is namelijk te zien hoe de bovenste verdieping erg heen en weer ging. Uit het onderzoek blijkt echter dat het stadion volledig veilig is en dus kunnen de Amsterdammers met een gerust gevoel zich gaan verzekeren van de knock-outfase van de Champions League. Bij een overwinning in Athene kan de ploeg van Erik ten Hag overwintering in de Champions League namelijk niet meer ontgaan. 

Voordat Ajax op bezoek gaat in het Olympisch Stadion Spyridon Louis speelt ook de nationale ploeg van Griekenland er nog twee duels: in de Nations League komen Finland en Estland nog op bezoek. Het stadion is naast de vaste thuishaven van AEK Athene én Panathinaikos, dat ook voor de nationale ploeg van de Grieken. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen