Willem II maakt in oefenwedstrijd weinig indruk op trainer Koster

13 november 2018, 23:19

Willem II ging dinsdag onderuit tegen Almere City in een besloten oefenwedstrijd (1-3). Trainer Adrie Koster was ondanks het feit dat hij met veel reserves en enkele jeugdspelers voor de dag kwam tegen de ploeg uit de Eerste Divisie, niet bepaald tevreden met wat zijn elftal liet zien. "Nee, het was niet goed van onze kant", oordeelde de coach.

Tegenover het Brabants Dagblad ging hij in op de 1-3 nederlaag. "Het was zeker niet onze beste prestatie dit seizoen", aldus Koster. "Als je zo doelpunten tegen krijgt, is dat te makkelijk. Wie me positief is opgevallen? Niet veel spelers, eerlijk gezegd." Onder anderen Michael Woud, Elmo Lieftink, Atakan Akkaynak en Jordy Croux stonden in de basis bij de Tilburgers.

Ook Jordens Peters deed negentig minuten. Hij was eveneens niet helemaal happy met de prestaties van Willem II. "Almere is een van de topteams in de Eerste Divisie. Zij speelden met de sterkste elf, wij met veel jonge jongens, dus het was een gelijkopgaande strijd", vond hij. "We speelden met jongens die niet vaak samenspelen, dan is de afstemming moeilijk. Het blijft zuur hoe we goals tegen krijgen, want daar gingen foutjes aan vooraf. Zonde."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen