Tete denkt weleens aan vertrek: "Eerlijk gezegd wel"

14 november 2018, 09:04

Een vertrek bij Olympique Lyon spookt door het hoofd van Kenny Tete. De rechtsback komt bij de Fransen amper aan spelen toe. Trainer Bruno Genesio deed dit seizoen slechts twee keer een beroep op Tete. Ondanks het gebrek aan speeltijd, blijft de verdediger onderdeel van het Nederlands elftal. "Het is elke keer weer spannend en ik ben elke keer weer blij als ik erbij zit."

Tete geeft toe dat hij weleens denkt aan een vertrek. "Ehm... Eerlijk gezegd wel. Maar ik wil er ook niet te veel mee bezig zijn. Ik focus me op Lyon, maar er komt altijd iets voor me", zegt de oud-Ajacied tegen de NOS. "Er staat ergens al geschreven wat er met mij gaat gebeuren, daar geloof ik heilig in."

Koeman noemde Tete misschien wel de meest complete rechtsback over wie de bondscoach bij Oranje kan beschikken. Op Tete's positie is de concurrentie moordend. Deze interlandperiode gaat Tete de strijd aan met Denzel Dumfries. De geblesseerde Daryl Janmaat en de niet opgeroepen Hans Hateboer komen ook voor de rechtsbackpositie in aanmerking.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen