Obispo: "Zoals het er nu uitziet, is het niet echt positief voor mij"

14 november 2018, 14:32

Armando Obispo (19) had op een beter perspectief gehoopt bij PSV. De talentvolle verdediger komt in Eindhoven alleen bij de beloften aan spelen toe. "Zoals het er nu uitziet, is het niet echt positief voor mij, zo eerlijk moet je zijn", erkent hij.

"Ik blijf gewoon keihard werken en hoop dat ik een plekje kan afdwingen. In voetbal kan alles heel snel veranderen", zegt Obispo tegen Omroep Brabant. "Ik heb het nog niet met de trainer over mijn situatie gehad. Ik speel wedstrijden in Jong PSV, dus ik heb wel wedstrijdritme. Dat is het belangrijkste. In de winter zien we wel verder."

Wel positief is zijn debuut in de selectie van Jong Oranje, dat vrijdag oefent tegen de leeftijdsgenoten van Duitsland. "Ik heb de eer dat ik eigenlijk alle nationale teams heb doorlopen. Nu de volgende, Jong Oranje. Mooi dat ik erbij mag zijn. Een mooie ervaring. Er zijn jongens met veel kwaliteit. Dat de bondscoach mij er ook bij heeft genomen is een compliment."

Obispo maakte alleen tijdens het verloren bekerduel met RKC Waalwijk minuten in de hoofdmacht van de regerend landskampioen. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen