De Graafschap verslaat VVV-Venlo, Emmen verliest in Duitsland

14 november 2018, 16:20

De Graafschap heeft woensdagmiddag in een oefenwedstrijd competitiegenoot VVV-Venlo verslagen. De promovendus was in De Koel met 1-4 te sterk voor de verrassende nummer zeven van de Eredivisie. FC Emmen oefende woensdag ook. De club uit Drenthe ging in Duitsland met 1-0 onderuit tegen SV Meppen.

De Superboeren kwamen in het oefenduel na een klein kwartier spelen op achterstand. Martin Samuelsen, gehuurd van West Ham United, opende de score namens VVV. Erik Bakker maakte voor rust de gelijkmaker. In de tweede helft trokken de bezoekers de wedstrijd naar zich toe. Jordy Tutuarima tekende voor de 1-2, een kwartier voor tijd verdubbelde Stef Nijland de marge. Vlak voor tijd deed Jordy Thomassen ook een duit in het zakje.

Emmen slaagde er niet in om het oefenduel met SV Meppen om te zetten in een zege. De Duitsers, die uitkomen op het derde niveau van Duitsland, maakten twintig minuten voor tijd het enige doelpunt van de wedstrijd. Nick Proschwitz (ex-Sparta Rotterdam) was de maker van de goal.

Lees ook:

- Combiteam van Ajax wint besloten oefenduel van Heerenveen

- NAC Breda speelt gelijk in oefenwedstrijd tegen Zulte Waregem

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen