Teamgenoot prijst Aké de hemel in: "Onze beste speler"

14 november 2018, 17:13

Ryan Fraser is blij dat hij Nathan Aké als teamgenoot heeft. De 23-jarige verdediger van AFC Bournemouth wordt steeds nadrukkelijker in verband met een transfer naar de top van de Premier League. Dat de Engelse grootmachten geïnteresseerd zijn in de negenvoudig Oranje-International, verbaast Fraser niet.

"Hij is onze beste spelers, zo simpel is het", begint de middenvelder zijn lofzang tegenover The Daily Mail. "Ik heb hem denk ik nog nooit een slechte wedstrijd zien spelen. Hij heeft zichzelf bewezen als topspeler. Ik weet niet of hij blijft of vertrekt, maar vooralsnog speelt hij voor ons. Hij is één van de beste verdedigers die ik ooit heb zien spelen."

Aké zou in de belangstelling staan van Tottenham Hotspur en Manchester United. Chelsea wordt eveneens met de verdediger in verband gebracht. De Londense club verkocht hem in 2017 aan Bournemouth en zou daarbij een terugkoopclausule van circa 46 miljoen euro hebben bedongen. "Grote clubs moeten hem in de gaten houden", gaat Fraser verder. "Hij speelt hier inmiddels een tijdje en heeft voldoende ervaring opgedaan. Ik weet zeker dat als hij nog steeds bij Chelsea onder contract stond, hij daar basisspeler zou zijn. We zijn blij dat hij bij ons speelt."

Fraser zegt dat Aké een positieve invloed heeft op zijn teamgenoten. "Hij maakt iedereen die met hem speelt beter. Hij is goed met én zonder de bal. Hoewel hij niet de grootste centrale verdediger is, wint hij ieder kopduel. Ik denk dat we het minder goed zouden doen als we hem niet zouden hebben."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen