De Graafschap in buitenland op zoek naar versterkingen

14 november 2018, 17:47

De Graafschap hoopt zich de komende transferperiode op meerdere posities te versterken. In de zoektocht naar nieuwe spelers oriënteert de huidige nummer zeventien van de Eredivisie zich op de buitenlandse markt. Henk de Jong verblijft op dit moment in het buitenland om potentiële versterkingen te bekijken, meldt De Gelderlander.

De promovendus heeft het zwaar in de Eredivisie. Om de kans op handhaving te vergroten, wil De Graafschap de selectie van een kwaliteitsinjectie voorzien. "In principe zoeken we voor elke linie versterking, maar dat moet financieel wel haalbaar zijn. We onderzoeken nu wat de mogelijkheden zijn", aldus technisch manager Peter Hofstede.

Hofstede gaat binnenkort naar Engeland om aanwinsten te bekijken. Hoewel de club over de landsgrenzen scout, hoeven de winterse versterkingen niet per se uit het buitenland te komen. "Maar de buitenlandse markt vergroot wel onze mogelijkheden. We houden voorlopig alles opties open. Wat voorop staat, is dat nieuwe spelers echt iets moeten toevoegen."

De Graafschap houdt na twaalf speelrondes slechts één club onder zich: NAC Breda, dat twee punten minder heeft. De promovendus heeft nog wel de aansluiting met de andere degradatiekandidaten. Het gat met nummer tien Fortuna Sittard bedraagt slechts drie punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen