Van Dijk ondervindt nog last van ribblessure: "Ik kan het managen"

14 november 2018, 21:24   Bijgewerkt: 14 november 2018, 21:29

Virgil van Dijk ondervindt nog altijd hinder van de ribblessure die hij eind september opliep. De centrale verdediger liet tijdens de vorige interlandperiode het oefenduel met België aan zich voorbij gaan wegens de blessure. Om helemaal te herstellen heeft Van Dijk meer rust nodig, maar dat zit er voorlopig niet in.

"Het is nog steeds niet helemaal honderd procent, maar dat zal nog wel een tijdje duren", vertelt de Oranje-captain aan FOX Sports. "We hebben vrij weinig rust met de vele wedstrijden die we moeten spelen. Het hoort erbij, ik denk dat je nooit pijnvrij speelt. Het heeft rust nodig, maar die heb ik niet. Ik kan het managen en ermee spelen, dus ik ga gewoon door."

Van Dijk zal ook in actie komen als Oranje het de komende week opneemt tegen Frankrijk en Duitsland. "Het wordt heel zwaar. Beide landen hebben uitstekende spelers, maar we moeten niet vergeten dat wij ook uitstekend bezig zijn", zegt de verdediger van Liverpool. Van Dijk meent dat Oranje definitief de weg naar boven heeft ingeslagen. "Ik denk dat we verder moeten gaan met waarmee we bezig waren. Ik weet honderd procent zeker dat het geen incident was, want we hebben veel kwaliteiten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen