Steijn boos op De Graafschap vanwege schenden afspraak

14 november 2018, 21:46

Maurice Steijn is er bepaald niet blij mee dat De Graafschap woensdagmiddag op volle sterkte aantrad in De Koel. De trainer van VVV-Venlo stelt dat er was afgesproken dat beide clubs de oefenwedstrijd zouden aangrijpen om reservespelers aan het werk te zetten. De Graafschap deed dat niet en won het oefenduel met 1-4.

"Jullie moeten ons niet meer in de maling nemen. Volgende keer gewoon met de wissels komen, anders hoeft het van mij niet", riep Steijn volgens De Limburger na het fluitsignaal richting De Graafschaps technisch directeur Peter Hofstede. Waar De Superboeren met hun basisteam speelden, daar gaf Steijn reservespelers speeltijd.

"We hadden afgesproken dat we met de reserves tegen elkaar zouden spelen. Eén van hun assistent-trainers zei kort voor de aftrap tegen mij dat Henk de Jong op het laatste moment had besloten om toch met de basiself te spelen omdat hij iets wilde uitproberen", legt Steijn uit.

"Henk had daar even over moeten bellen, dan hadden wij nog een andere tegenstander kunnen uitzoeken. Nu speelden we met vier A-junioren tegen het eerste van De Graafschap. Dat werkt niet", besluit Steijn.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen