Manchester City-back Mendy geoperereerd aan knie

14 november 2018, 23:37

Benjamin Mendy is woensdagavond geopereerd aan zijn knie, meldt Manchester City via de officiële kanalen. De Franse vleugelverdediger bracht een bezoek aan een Spaanse kliniek, waar bleek dat hij onder het mes moest. Onduidelijk is hoe lang de linksachter uit de roulatie is.

Mendy maakte het afgelopen weekend nog de negentig minuten vol tegen Manchester United (3-1), maar meldde zich vervolgens af voor het Franse elftal. Het is niet de eerste keer dat de Fransman vanwege een knieblessure niet inzetbaar is. Vorig seizoen scheurde hij de voorste kruisband in zijn rechterknie af, waardoor hij nauwelijks in actie kwam. Mendy is woensdag aan zijn linkerknie geopereerd.

In het huidige seizoen is Mendy een vaste waarde in het team van trainer Pep Guardiola. De Franse verdediger, die anderhalf jaar geleden voor 48 miljoen euro de overstap van AS Monaco naar Manchester City maakte, stond in de Premier League al vijf keer aan de basis van een doelpunt. Alleen Ryan Fraser (AFC Bournemouth) gaf tot nu toe meer assists dan Mendy.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen