Comolli: "Koeman blijft hoofdtrainer van Fenerbahçe"

15 november 2018, 12:51

Erwin Koeman blijft voorlopig aan als hoofdtrainer bij Fenerbahçe. Technisch directeur Damien Comolli heeft laten weten dat ze zeer tevreden zijn over de werkzaamheden van de coach en dat ze graag met hem door willen. "Als we naar de laatste drie wedstrijden kijken, zien we consistentie bij de ploeg", liet hij weten.

In de Turkse media kwam het als 'breaking nieuws' naar buiten, donderdag begin van de middag: Koeman blijft aan. "Onder Phillip Cocu was er geen continuïteit. De ene week speelden we heel goed, een week later speelden we weer heel slecht. Onder Koeman was er de laatste drie wedstrijden wél consistentie", legde Comolli uit over het verschil tussen beide trainers. "We hebben met Erwin gesproken en hem duidelijk gemaakt dat we met hem verder willen. Hij is de juiste persoon op dit moment."

Dus blijft Koeman, die won van Alanyaspor en Anderlecht en gelijkspeelde tegen Galatasaray, voorlopig in charge in Istanbul. Een van de redenen dat het spel beter is, is de terugkeer van middenvelder Mathieu Valbuena. "Geweldig", looft Comolli de spelmaker. "Koeman heeft andere dingen van hem gevraagd, dat zorgt voor een goed gevoel bij hem." Dat sommige spelers niet naar behoren presteren, vond de 'td' niet iets om over uit de school te klappen. "Als ik kritiek heb op de spelers, doe ik dat face-to-face."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen