Ook Deschamps steekt de loftrompet over Frenkie de Jong

15 november 2018, 19:31

Het toch al zo dikke boek van complimenten voor Frenkie de Jong heeft weer een nieuw hoofdstuk gekregen. Didier Deschamps, de bondscoach van Frankrijk, heeft namelijk in navolging van vele collega's de loftrompet gestoken over de Ajacied. "Op technisch vlak is hij geweldig", aldus de keuzeheer.

Dat vertelde hij tijdens de persconferentie, geciteerd door L'Équipe. "Het is moeilijk om er één speler uit te halen bij Nederland, maar Frenkie de Jong heeft toch wel heel veel indruk op me gemaakt", loofde Deschamps over de Nederlander. "Hij heeft voetbalintelligentie, kan een bal veroveren en heeft technische kwaliteiten." Sowieso denkt Deschamps dat er een sterke generatie momenteel doorbreekt bij het Nederlands elftal.

Volgens de trainer heeft bondscoach Ronald Koeman ook een positieve rol in die ontwikkeling. "Hij heeft veel jonge jongens bij de selectie gehaald. En ze zitten in een opgaande flow, ze maakten het ook ons heel moeilijk. Het is een elftal in opbouw, maar doen het al behoorlijk goed met al die jonge gasten.

Lees ook: Deschamps gaat niet voor remise

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen