Kozakken Boys met Langerak als interim-coach tegen Vitesse

15 november 2018, 19:51

Vitesse-opponent Kozakken Boys heeft Michel Langerak tijdelijk aangesteld als de nieuwe hoofdtrainer. Afgelopen week werd afscheid genomen van Jasper de Muijnck bij de ploeg die eind december Vitesse ontvangt. Langerak zal bij de achtste finales van de KNVB Beker daarom op de bank zitten, want hij houdt het trainerstokje in elk geval tot de winterstop omhog.

Dat meldt de club via de officiële kanalen. De Muijnck en Kozakken namen afscheid, nadat de trainer aan gaf het niet meer op de rit te krijgen. "Na het ontslag van Jasper de Muijnck moesten we op zoek naar een zo goed mogelijke oplossing. Omdat assistent-trainer Ton Cornelissen niet beschikt over de juiste papieren en hij ook niet alle trainingsavonden aanwezig is vanwege verplichtingen bij RKC, moesten we snel handelen. Michel is bereid de komende weken tot aan de winterstop het hoofdtrainerschap op zich te nemen. Wij vinden dit een prima oplossing, want we hebben eerder tot tevredenheid met Michel samengewerkt. We hebben afgesproken om in de winterstop met elkaar te evalueren", aldus technisch directeur Kees Spaan. Voor de formatie de Arnhemmers ontvangt, speelt het eerst nog tegen Barendrecht, Spakenburg, FC Lienden, De Treffers en Jong Almere City.

Langerak speelde in het verleden voor onder andere NEC, FC Dordrecht, AZ en Sparta Rotterdam. In het verleden was hij tussen 2009 en 2012 ook al werkzaam bij de nummer dertien uit de Tweede Divisie. Hoewel ze in de competitie tegenvielen onder De Muijnck, zorgde de club tegen Almere City (2-1) wint nog wel een stunt in de vorige bekerronde.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen