Löw kampt met flink aantal twijfelgevallen richting Oranje-thuis

16 november 2018, 09:00

Joachim Löw kampt met een flink aantal twijfelgevallen voor het belangrijke duel met Nederland. Jonas Hector liep in de oefenwedstrijd tegen Rusland een enkelblessure op, terwijl het ook onduidelijk is of Marco Reus, die afgelopen weekend tegen Bayern München naar de kant ging met een enkelblessure, fit genoeg is om minuten te maken. Ook achter de naam van Julian Draxler staat een vraagteken.

Dat schrijft het ANP. De aanvaller van Paris Saint-Germain kampt met een sterfgeval in zijn familie en was tegen Rusland eveneens afwezig. Löw gaat in een privégesprek kijken of Draxler in staat is om te spelen. Eerder meldden ook al Mark Uth (spierblessure), Jerome Boateng en doelman Marc-André ter Stegen (beide willen herstellen van pijntjes) zich af voor de cruciale interlands.

Tegenover alle twijfelgevallen en afzeggingen staat wel de terugkeer van Toni Kroos. De middenvelder kreeg tegen Rusland vrijaf om rust te krijgen, maar heeft zich vrijdag bij de selectie van Löw gevoegd om zich voor te bereiden op de ontmoeting in de Nations League. Duitsland moet winnen om degradatie nog af te kunnen wenden. Bij een zege van Oranje vrijdagavond op Frankrijk, is dat overigens al helemaal niet meer mogelijk op maandagavond 19 november in Gelsenkirchen. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen