Jong Oranje begint nieuw tijdperk met oefennederlaag

16 november 2018, 21:47

Het vernieuwde Jong Oranje heeft vrijdagavond een oefennederlaag geleden tegen de Duitse leeftijdsgenoten. Met vijf debutanten in de basis ging het team van bondscoach Erwin van de Looi met 3-0 onderuit in Offenbach. In het laatste halfuur bracht Van de Looi nog eens drie debutanten binnen de lijnen.

Na de mislukte EK-kwalificatiecampagne is Jong Oranje aan een nieuw tijdperk begonnen. Van de Looi besloot liefst tien nieuwe spelers op te nemen in zijn selectie. Een groot aantal van hen kwam in actie in Offenbach. Deyovaisio Zeefuik, Armando Obispo, Dani de Wit, Deroy Duarte en Tahith Chong stonden aan de aftrap. Als invallers kwamen ook Nathangelo Markelo, Kaj Sierhuis en Jay-Roy Grot binnen de lijnen.

De wedstrijd was een kwartier oud toen Duitsland op voorsprong kwam. De Duitsers kregen een strafschop na een handsbal van De Wit, waarna Philipp Ochs de 1-0 tegen de touwen schoot. Een kwartier na rust verdubbelde Abdelhamid Sabiri score. Tien minuten voor tijd zorgde Törles Knöll voor het slotakkoord.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen