Captain Tagliafico verslaat met Argentinië PSV'er Gutiérrez

17 november 2018, 10:29

Het treffen tussen Argentinië en Mexico met een Eredivisietintje is door de Argentijnen in het voordeel beslist. De thuisploeg, met aanvoerder Nicolás Tagliafico in de basis, won van het met PSV'er Érick Gutiérrez in de gelederen aantredende Mexico. Hirving Lozano bleef geblesseerd in Eindhoven en kon Mexico, dat met 2-0 verloor van Argentinië, dus niet helpen.

De thuisploeg trad weer aan zonder sterspeler Lionel Messi, maar had de grootheid van FC Barcelona niet nodig om het eerste treffen met Mexico te winnen. Dankzij een kopbal van Ramiro Funes Mori uit een vrije trap van Paulo Dybala en een eigen goal van Isaac Brizuela eindigde het duel in 2-0. Gutiérrez werd een kwartier voor tijd vervangen, terwijl Tagliafico de negentig minuten vol maakte.

Dinsdag nemen beide landen het opnieuw tegen elkaar op in Mendoza. Onder leiding van interim-bondscoach Lionel Scaloni gaat het na het mislukte WK in Rusland vrij aardig met Argentinië. De zege op Mexico was immers de derde met Scaloni langs de lijn.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen