Löw baalt van Duitse degradatie en wil revanche tegen Nederland

17 november 2018, 10:04

Het zijn moeilijke tijden voor Duitsland. Na een faliekant mislukt WK is de Mannschaft nu ook gedegradeerd uit de Nations League-groep met Nederland en Frankrijk. Bondscoach Joachim Löw legt zich er bij neer. "Nederland heeft verdiend van wereldkampioen Frankrijk gewonnen."

Vooraf werd er gehoopt op een Franse zege, want dan zou Duitsland nog degradatie kunnen ontlopen. "Voor ons is deze uitslag natuurlijk bitter, omdat we daarmee geen kans meer hebben in de League A van de Nations League te blijven", klinkt het op de website van de Duitse voetbalvond DFB.

Het vizier gaat nu richting het EK van 2020. Löw is hoopvol. "We zullen ons kwalificeren en weer een sterke ploeg naar het toernooi sturen. We zullen ruimte scheppen voor jonge jongens ne ze naar de nationale ploeg brengen.

Eerst wacht maandag het laatste duel met Nederland. De Duitsers willen revanche. "Van dit jaar, dat alles bij elkaar teleurstellend voor ons was, willen we maandag met een goede wedstrijd voor onze fans afscheid nemen.''

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen