Weer herstelde Brama wil meer stabiliteit bij FC Twente

17 november 2018, 11:58

Na twee maanden met blessures is Wout Brama terug in het elftal van FC Twente. De routinier is fit voor de topper tegen Go Ahead Eagles. Hij is blij weer inzetbaar te zijn, maar tempert ook de verwachtingen. "Ik blijf gewoon Wout Brama, ik ben geen Lionel Messi."

Het verschil met koploper Sparta Rotterdam is vier punten, dus winnen van de Eagles is eigenlijk noodzakelijk voor de degradant van vorig seizoen. Brama is blij in Enschede, maar weet dat er nog veel beter moet. "We hadden meer progressie willen maken. We missen nog vastigheid. Individueel, maar ook als team", aldus de ervaren middenvelder tegen TC Tubantia.

Brama is blij dat hij na wekenlange afwezigheid weer van waarde kan zijn voor zijn ploeg, maar wil niet te veel verwachtingen scheppen. "Ik blijf gewoon Wout Brama, ik ben geen Lionel Messi. Het is niet zo dat we met mij erbij opeens een topteam hebben. Met Wout Brama speelden we ook lang niet altijd goed en gingen we thuis onderuit tegen FC Oss."

Bovendien vindt Brama, die het kampioenschap in 2010 nog meemaakte, dat er meer stabiliteit binnen de club moet komen. "Er is bijvoorbeeld nog geen algemeen-directeur en men is bezig met een technisch plan. We zijn echt op nul begonnen. Dat is iets wat we de komende twee, drie jaar misschien heel vaak gaan herhalen, maar het heeft gewoon tijd nodig. Dat is niet leuk, maar het is wel de realiteit."

Ondanks de vele herstartproblemen bij de club is Brama positief over de promotiekansen van de Tukkers. "Het zal heel moeilijk worden, maar het kan. Er zijn heel veel ploegen die bovenin meedraaien, maar ik heb niet het gevoel dat er op dit moment echt een bovenuit steekt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen