Arsenal geen deelnemer Super League, maar praat er wel over

17 november 2018, 11:57

Arsenal heeft aan Engelse media bevestigd dat er gesprekken zijn gevoerd over de deelname aan de Super League. De directeur van the Gunners, Vinai Venkatesham, liet weten dat de Londenaren deel hebben genomen aan gesprekken over het nog te organiseren toernooi, maar dat er van deelname vanwege afspraken met de UEFA geen sprake is.

Onlangs werd dankzij documenten van het welbekende klokkenluidersplatform Football Leaks duidelijk dat zestien Europese topclubs bezig zijn met het opzetten van een Super League. Venkatesham bekent dat er gesprekken zijn gevoerd en laat direct weten niet te willen deelnemen. "Arsenal is niet geïnteresseerd in deelname aan een competitie die de Premier League verzwakt."

De directeur wil absoluut niets weten van de Super League. "Wij willen niets doen wat de Premier League beschadigen. We moeten hierover blijven praten, maar dat betekent niet automatisch dat we die plannen steunen." Een deelname van Arsenal aan de Super League hoeft voorlopig dus niet verwacht te worden. "We hebben een overeenkomst met de UEFA."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen