Ranieri trakteert McDonalds als Fulham de nul houdt in Engeland

17 november 2018, 12:41

Claudio Ranieri staat voor een zware klus bij zijn nieuwe werkgever Fulham. De voormalig manager van Leicester City moet de hekkensluiter van de Premier League behoeden voor degradatie. Bij Leicester beloofde hij wel eens pizza als de nul werd gehouden, maar hij verwacht nu meer nodig te hebben. "We gaan allemaal naar McDonalds."

In gesprek met de Engelse pers laat Ranieri zich uit over zijn nieuwe kans in de Premier League. "Je moet goed voetballen, maar als je de bal verliest moet je als een piraat te werk gaan." Vooral verdedigend is het armoe troef bij de nummer laatst, die Timothy Fosu-Mensah in de gelederen heeft. Geen enkele keer werd de nul gehouden, waardoor de teller na twaalf wedstrijden al op 31 tegentreffers staat.

Als manager van The Foxes trakteerde Ranieri wel eens op pizza als de doelman zijn doel schoon hield, maar bij zijn huidige club verwacht hij, met een knipoog, dat pizza niet genoeg is. "Ik moet meer beloven. We gaan allemaal naar McDonalds." De Italiaan heeft ondanks de beroerde staat van Fulham (slechts vijf punten uit twaalf wedstrijden) hoop op een goede afloop. "Ik ben een ambitieus persoon en ik geloof dat ik goede spelers tot mijn beschikking heb."

De achterstand op clubs in veilige haven is slechts drie punten. En de promovendus van het afgelopen seizoen neemt het volgende week direct op tegen directe concurrent Southampton. Kans op drie punten en McDonalds dus.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen