Schöne loopt hoofdwond op: "Hoop dat oren nog zichtbaar zijn"

17 november 2018, 13:04

Lasse Schöne won met Denemarken op bezoek bij Wales, maar zal zich na afloop niet geweldig gevoeld hebben. De middenvelder van Ajax moest zich in de slotfase laten vervangen na een elleboogstoot en verliet het veld met een hoofdwond. "Ik hoop dat m'n oren nog zichtbaar zijn."

Na afloop van de gewonnen wedstrijd stond Schöne het Deense DR te woord. De hoofdwond leek mee te vallen. "Ik hoop dat m'n oren nog zichtbaar zijn, zodat het er een beetje cool uitziet." De Deen wilde zelf graag verder spelen, maar moest op advies van de staf toch van het veld. De wedstrijd van volgende week op bezoek bij NAC Breda komt niet in gevaar.

Ondanks de hoofdwond zijn het mooie weken voor Schöne, want hij is basisspeler bij Ajax én het Deense elftal. De nationale ploeg promoveerde door de winst tegen Wales naar Divisie A van de Nations League. "Het gebeurt niet vaak dat ik drie keer achter elkaar in de basis sta bij internationale wedstrijden. Er was ruimte omdat William Kvist er niet bij is. Ik denk dat ik de kans met beide handen heb aangegrepen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen