De Gier lijkt te blijven bij NEC: "Jack blijft onze trainer"

17 november 2018, 14:58

NEC staat na dertien potjes in de eerste divisie op een teleurstellende achtste stek en het woord crisis kan langzaamaan in de mond genomen worden. Ondanks zware nederlagen tegen TOP Oss (1-5) en Ajax (4-0) staat de positie van trainer Jack de Gier niet ter discussie.

Dat zijn tenminste de woorden van Technisch directeur Remco Oversier. "Mijn handtekening staat onder deze selectie en deze staf. Jack blijft onze trainer", aldus de td in het Algemeen Dagblad. De trainer zelf weet ook dat er behoorlijk wat kritiek is op zijn functioneren, maar heeft daar een handige oplossing voor.  "Gewoon niets lezen wat er over mij of de club wordt geschreven. Dus om mij hoeft niemand zich zorgen te maken."

Onlangs werd NEC vergeleken met een bezoek aan een tandarts. Joey van den Berg kan die metafoor wel waarderen, maar weet zeker dat het goed komt met de Nijmegenaren "Ze mogen het hier nu een tandartspraktijk noemen, maar straks voelt het als een Thaise massagesalon. Komen de fans weer aan hun gerief."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen