Meijers wint meteen bij VVSB: "Ben een tevreden man"

17 november 2018, 19:48

Eric Meijers is uitstekend begonnen bij VVSB. De coach nam het roer vorige week over de bij de hekkensluiter van de Tweede Divisie. Hij wist dat hij een lastige klus had aangenomen, aangezien de ploeg slechts twee punten had verzameld. Zaterdag werd er onder zijn leiding direct met 2-0 gewonnen van Scheveningen.

VVSB won in de eerste twaalf duels niet, maar heeft onder leiding van Meijers meteen drie punten gepakt. De coach is bij het grote publiek vooral bekend vanwege zijn rol in de documentaire over Achilles '29 die luistert naar de naam 'Voetbal is oorlog'. Dat hij met zijn ploeg nu meteen heeft gewonnen, doet hem uiteraard goed.

"Een zwaluw maakt geen zomer. Ik ben pas veertien dagen hier en we hebben heel hard gewerkt en veel gesproken. Het is mooi dat je meteen de eerste wedstrijd wint", zegt hij tegen FOX Sports. "Het is ook de eerste keer dit seizoen dat we de nul houden. We hebben nagenoeg niets weggegeven en verzuimden om nog verder uit te lopen. Maar ik kan alleen maar positief zijn na de eerste zege in drie maanden. Er staat een tevreden man."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen