België moet Lukaku missen: "Hebben er alles aan gedaan"

17 november 2018, 19:54

België is er niet in geslaagd om Romelu Lukaku op tijd fit te krijgen voor de wedstrijd tegen Zwitserland van zondag in de Nations League. Bondscoach Roberto Martinez weet dat de selectie verder sterk is, maar betreurt dienst absentie wel.

Lukaku bleef zaterdag achter in België en reist dus niet met de ploeg mee. "Romelu werkt in Brussel aan zijn herstel. Hij was al onzeker toen hij naar de nationale ploeg kwam. Hij miste de Champions League-wedstrijd tegen Juventus en in de Manchester Derby maakte hij niet veel minuten", somt Martinez op tegenover Sporza.

België had graag de beschikking gehad over de spits en heeft er veel aan gedaan om hem fit te krijgen. "Na de eerste training voelde Romelu zich niet 100 procent en nadien heeft ons medische departement tot het laatst moment gewerkt om hem fit te krijgen. November is traditioneel een maand waarin je met geblesseerden te maken krijgt. We concentreren ons op de spelers die er hier wel bij zijn. Zondag krijgen zij in de laatste interland van het jaar de kans om iets groots neer te zetten", zegt Martinez.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen