Oss rukt op naar vierde plaats, Romero scoort voor Jong PSV

17 november 2018, 20:25

Wederom is het FC Oss gelukt om een goed resultaat neer te zetten in de Eerste Divisie. De minst gepasseerde ploeg van de competitie gaf tegen Almere City FC zaterdag nauwelijks iets weg en was zelf doeltreffend dankzij Huseyin Dogan. De smaakmaker van Oss maakte beide goals en loodst zijn ploeg naar de vierde plaats van de competitie: 2-0.

TOP Oss - Almere City 2-0

In een niet al te boeiende wedstrijd voor de neurale kijker bleek Oss het scherpst voorin. Wie anders dan clubtopscorer Dogan opende de score in de 59ste minuut. Dat was uiteraard een dreun voor Almere City in een gelijkopgaande wedstrijd. De aanvaller schoot uit een moeilijke hoek raak. Dogan was twintig minuten later weer belangrijk door ook de 2-0 te maken. Na een prima actie drukte hij met links af in de korte hoek. Het was alweer zijn twaalfde goal van het seizoen dat tot dusver dertien speelronden telt. Door de winst passeert TOP tegenstander Almere op de ranglijst en staat het nu vierde. De laatste vier duels zijn gewonnen door de ploeg van Klaas Wels, wat uiteraard een goede serie is. Almere won de voorgaande twee duels, maar moet nu even een pas op de plaats maken.

Jong PSV - Jong AZ 3-1

Bij Jong PSV was Maximiliano Romero zaterdag de grote uitblinker. De miljoenenaankoop gaf na een halfuur de assist bij de treffer van Bart Ramselaar en was later in de wedstrijd zelf twee keer trefzeker. Hij staat daardoor dit seizoen nu op drie goals en heeft zich eindelijk weer eens laten zien. De eretreffer van Jong AZ werd gemaakt door Thijs Oosting. Jong AZ verliest hierdoor voor de derde keer op rij.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen