Ramselaar: "Niemand zou in mijn positie tevreden zijn"

17 november 2018, 22:00

Bart Ramselaar was met een doelpunt zaterdag van waarde voor Jong PSV, dat met 3-1 won van Jong AZ. Het is een klein lichtpuntje in een verder zwarte periode in de carrière van de middenvelder. Hij hoopt dat zijn carrière snel weer een impuls gaat krijgen.

Hij is teleurgesteld over zijn situatie bij PSV, dat geeft hij eerlijk toe. "Ja, natuurlijk. Niemand zou in mijn positie tevreden zijn", zei hij na het duel van zaterdag tegen FOX Sports. "Natuurlijk ben ik teleurgesteld, maar zo gaat het soms in het voetbal. Ik moet hard werken en altijd honderd procent geven. Dat is het enige wat ik kan doen."

Aan een transfer denkt hij op dit moment niet. "Ik kijk meer naar de korte termijn", aldus de 22-jarige international. "Deze wedstrijd was belangrijk om in het ritme te komen. Dat is het belangrijkste op dit moment. Of ik in januari nog bij PSV speel? Dat weet ik niet en daar wil ik het liever niet over hebben. Ik wil hier slagen, maar ik denk dat iedereen begrijpt dat ik op dit moment niet tevreden ben. Voor de rest wil ik er niet te veel over zeggen. Het belangrijkste is nu dat ik fit blij."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen