Cambuur en Volendam houden in elkaar in evenwicht

17 november 2018, 22:31

Beide ploegen wilden winnen, maar SC Cambuur en FC Volendam moeten het doen met een gelijkspel. Zaterdagavond speelden de twee middenmoters met 1-1 gelijk in Leeuwarden. Beide goals vielen in de eerste helft.

Volendam begon uitstekend aan de lastige uitwedstrijd tegen Cambuur. De Leeuwarders verloren dit seizoen thuis alleen van Roda JC en wonnen verder alle thuisduels, maar moesten al vroeg het hoofd buigen voor de Noord-Hollanders. Uit de omschakeling sloeg het team van Hans de Koning toe. Boy Deul had een fraaie steekpass op Nick Doodeman in huis en de middenvelder rondde het karwei zeer rustig af.

Cambuur kreeg ook mogelijkheden en verdiende het om langszij te komen. Dit gebeurde uiteindelijk ook in de 44ste minuut. Na een handsbal wees arbiter Stan Teuben naar de stip. Vanaf elf meter bleef Kevin van Kippersluis, die een verleden heeft bij Volendam, rustig: 1-1. Na de pauze ging Cambuur op jacht naar de zege. Dat leidde tot een bal op de paal van Matthew Steenvoorden, maar verder kwam Cambuur niet. Volendam was meermaals gevaarlijk in de omschakeling, maar kwam eveneens niet meer tot scoren.

Cambuur staat onderin het linkerrijtje en heeft drie punten meer dan Volendam.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen