Gisteren gemist: Ramselaar baalt, Portugal ronde verder

18 november 2018, 08:54

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zaterdag 17 november.

Turkije verliest van Zweden en degradeert in Nations League

Het doek is gevallen voor Turkije in de Nations League. Zaterdagavond bleek de ploeg niet opgewassen tegen Zweden, dat door een benutte penalty van Andreas Granqvist met 0-1 won. Turkije degradeert daardoor uit Divisie B.

Oss rukt op naar vierde plaats, Romero scoort voor Jong PSV

Wederom is het FC Oss gelukt om een goed resultaat neer te zetten in de Eerste Divisie. De minst gepasseerde ploeg van de competitie gaf tegen Almere City FC zaterdag nauwelijks iets weg en was zelf doeltreffend dankzij Huseyin Dogan. De smaakmaker van Oss maakte beide goals en loodst zijn ploeg naar de vierde plaats van de competitie: 2-0.

Willem II-speler Avdijaj laat zich zien in Nations League

Donis Avdijaj heeft zich zaterdag van zijn beste kant laten zien in de Nations League. De aanvaller van Willem II is voor het eerst tot scoren gekomen in het shirt van zijn land Kosovo. Hij produceerde twee goals in de ontmoeting met Malta: 0-5.

Ramselaar: "Niemand zou in mijn positie tevreden zijn"

Bart Ramselaar was met een doelpunt zaterdag van waarde voor Jong PSV, dat met 3-1 won van Jong AZ. Het is een klein lichtpuntje in een verder zwarte periode in de carrière van de middenvelder. Hij hoopt dat zijn carrière snel weer een impuls gaat krijgen.

Cambuur en Volendam houden in elkaar in evenwicht

Beide ploegen wilden winnen, maar SC Cambuur en FC Volendam moeten het doen met een gelijkspel. Zaterdagavond speelden de twee middenmoters met 1-1 gelijk in Leeuwarden. Beide goals vielen in de eerste helft.

Portugal blijft op de been in San Siro en gaat naar halve finale

De eerste halvefinalist van de Nations League is bekend. Portugal heeft de eer om als eerste land te zeggen dat het bij de laatste vier zal horen. Zaterdagavond bleef het team van Fernando Santos op de been in San Siro, waar het tegen Italië met 0-0 gelijkspeelde. Daardoor is het land zeker van groepswinst.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen