Negatief clubrecord Helmond Sport: "We schamen ons"

18 november 2018, 09:59   Bijgewerkt: 18 november 2018, 10:04

Het is crisis bij Helmond Sport. De club uit de Eerste Divisie heeft dit seizoen nog geen enkele wedstrijd gewonnen. Zaterdag ging het weer mis voor de Helmonders: voor eigen publiek werd met 0-2 verloren van RKC Waalwijk. "Het is niet best, dat realiseren we ons ook", aldus verdediger Bart Meijers.

"We schamen ons ook dat we nog niet gewonnen hebben. Maar we doen er elke week alles aan om de eerste overwinning te halen", vertelt Meijers tegenover Omroep Brabant. "Het geeft irritatie en frictie, natuurlijk. Dat is heel normaal. Maar het is wel belangrijk dat we met de koppen dezelfde kant op blijven kijken."

De positie van trainer Rob Alflen is na veertien competitiewedstrijden zonder zege wankel. "Dat realiseer ik me, dat is duidelijk. Maar het heeft niet veel zin om daar mee bezig te gaan. Dat probeer ik ook niet. Het schiet wel door mijn hoofd. Maar wij moeten goed nabespreken en de ploeg klaarmaken voor de volgende wedstrijd, dat is het belangrijkste."

Ondanks dat Helmond Sport nog geen wedstrijd won, houdt het nog twee ploegen onder zich. "Het is ook heel lastig voor supporters, ik snap dat het met iedereen iets doet. Maar ik heb niet het kansloze gevoel wat de ranglijst doet vermoeden, absoluut niet."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen