De Ligt kon slaap moeilijk vatten: "Zoveel emotie en adrenaline"

18 november 2018, 17:41   Bijgewerkt: 19 november 2018, 14:30

Matthijs de Ligt kende vrijdagnacht enige moeite om de slaap te vatten. Zijn gedachten waren nog volop bij de overwinning van het Nederlands elftal op wereldkampioen Frankrijk. "Er zat zoveel emotie en adrenaline in het lichaam", zegt de Ajacied.

"Als team zijnde beseffen we dat het een goede prestatie was, maar we moeten ook bescheiden blijven. Nu telt alleen de volgende wedstrijd", aldus De Ligt op de persconferentie van zondagmiddag, waar ook bondscoach Ronald Koeman aanschoof. "Zeker diezelfde avond hebben we nog flink genoten van de overwinning."

Na een wat mindere nacht verlegde De Ligt zijn focus alweer op het duel van maandag met Duitsland. "We hebben nog nagepraat over hoe mooi het was. Maar we moeten ook door. Er staat nu weer een belangrijke en grote wedstrijd op het programma. Iedereen is professioneel genoeg om de knop snel om te zetten.

In tegenstelling tot Joachim Löw vindt De Ligt het Nederlands elftal niet de favoriet tegen de Duitsers. "Niet per se. Omdat we de vorige wedstrijd van Duitsland met 3-0 wonnen denken mensen dat wij favoriet zijn. We weten ook dat Duitsland een team is met veel kwaliteiten. In de ArenA had het ook anders kunnen lopen. Voor hetzelfde geld was het een andere wedstrijd geweest. Maandag maken we gewoon weer een goede kans om weer een resultaat te boeken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen