Robben: "Bayern mag op dit moment niet over titels praten"

18 november 2018, 18:22

Volgens Arjen Robben moet Bayern München zich dit moment bescheiden opstellen. Der Rekordmeister presteert ondermaats en prolongatie van het landskampioenschap is ver weg. "We mogen op dit moment niet over titels praten, daarvoor zijn we niet goed genoeg", aldus Robben, voor wie de huidige situatie van Bayern ook nieuw is.

"Dit is mijn tiende seizoen. Ik weet niet of ik dit eerder heb meegemaakt", zegt Robben bij ARD. "Elke dag komt er iets nieuws naar buiten. Het gaat niet langer om voetbal, maar om triviale zaken." Voor trainer Niko Kovac is het niet de start waarop hij hoopte als trainer van Bayern. Met zeven punten achterstand op koploper Borussia Dortmund dreigt er een einde te komen aan de hegemonie in Duitsland. Maar Robben neemt het op voor Kovac. "Hij is zeer, zeer ambitieus en werkt hard. Men moet één ding goed weten: trainer van Bayern München zijn, is niet eenvoudig."

Robben zelf zou met zijn 34-jarige leeftijd wel eens bezig kunnen zijn aan zijn laatste seizoen in Beieren. De Groninger beschikt, naast dat hij niet meer de jongste is, over een aflopend contract. Zelf houdt Robben alles open. "Als het bij Bayern voorbij is, betekent niet dat mijn carrière eindigt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen