Spanje boekt zonder te overtuigen weer eens zege

18 november 2018, 22:56   Bijgewerkt: 19 november 2018, 00:02

Op de dag dat Spanje de eindronde van de Nations League misliep, heeft de wereldkampioen van 2010 een oefenzege geboekt op Bosnië-Herzegovina. Debutant Brais Mendez (foto) maakte zondag op Gran Canaria het enige doelpunt. Ondanks de overwinning kon Spanje nooit overtuigen.

Het enige positieve voor Spanje is dat de nationale ploeg eindelijk weer eens won. In de twee voorbije Nations League-wedstrijden ging La Roja onderuit tegen Engeland (3-2) en Kroatië (3-2). Door die nederlagen en de winst van Engeland op Kroatië (2-1) greep Spanje zondag definitief naast de Final Four van de Nations League. In het oefenduel met Bosnië kon Spanje die kater een beetje wegspoelen. 

Maar de ploeg van Luis Enrique liet op Las Palmas ook niet zien dat het recht had op die eindronde. Voor beide ploegen waren er nauwelijks kansen, al hielp Alvaro Morata wel een enorme kans om zeep. In de slotfase zorgde Mendez alsnog voor de oefenzege. De middenvelder van Celta de Vigo schoot in de rebound raak en bepaalde de eindstand op 1-0.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen