Seedorf en Kluivert genieten van De Jong en Memphis

19 november 2018, 17:53

Clarence Seedorf en Patrick Kluivert zijn momenteel vooral bezig met het bondscoachschap van Kameroen, maar ze houden het Nederlands elftal nog nauwlettend in de gaten. Het duo is enthousiast over Ronald Koeman en co. "Ik vind het mooi om te zien dat het er nu ook uit komt,"

Frenkie de Jong en Memphis Depay springen er volgens de twee oud-internationals uit, zo blijkt in gesprek met de NOS. Kluivert zag De Jong jaren geleden al voetballen toen zijn zoon Justin ook nog bij Ajax zat. Zo'n twee, drie jaar geleden zei ik al dat hij een fantastische speler kon worden. Hij neemt bij balbezit bijna altijd de goede beslissing. Ik vind het mooi om te zien dat het er nu ook uit komt."

Seedorf, de bondscoach van Kameroen, wil in tegenstelling tot assistent Kluivert vooral Memphis een compliment geven. Hij is blij dat zijn talent er eindelijk uit lijkt te komen. "Bij Memphis was het een kwestie van tijd, een kwestie van de juiste coach en een kwestie van vertrouwen. Hij is zo'n speler waarvoor je naar het stadion gaat. Ik ben blij dat hij op de juiste plek terecht is gekomen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen