Seedorf oefent tegen Brazilië: "Een fantastische ervaring"

19 november 2018, 19:59

Clarence Seedorf is als bondscoach van Kameroen nog niet tevreden met het spel van zijn ploeg. Dinsdag oefent Kameroen tegen Brazilië en Seedorf ziet dat als een uitstekende kans om zich te herpakken na de eerste nederlaag van afgelopen vrijdag, toen Marokko dankzij twee goals van Hakim Ziyech te sterk was.

Van de eerste vier wedstrijden werd er slechts een keer gewonnen en Seedorf en zijn assistent Patrick Kluivert weten dat het beter moet. In gesprek met de BBC geeft Seedorf aan waar het beter kan. "Hoewel ik nu drie maanden bondscoach ben, hebben we nauwelijks getraind", is de ogenschijnlijk logische verklaring van Seedorf. "We hebben meer tijd nodig voor het toepassen van mijn voetbalfilosofie en bepaalde details, maar we weten dat tijd in de voetballerij altijd kort is."

In Engeland wacht nu de vriendschappelijke interland tegen Brazilië. En dat is toch andere koek dan Malawi en De Comoren. Seedorf kijkt uit naar het treffen met de meervoudig wereldkampioen. "Het zal een fantastische ervaring worden voor mijn spelers, maar ook voor ons als coaches. Dit is een geweldige test voor ons. We kunnen nu zien waar we staan als team."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen