Japan wint met invaller Doan, Australië zwaait Cahill (38) uit

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

20 november 2018 – Japan heeft dinsdagmiddag (Nederlandse tijd) het oefenduel met Kirgizië tot een goed einde gebracht. Met Ritsu Doan als invaller werd de voetbaldwerg met 4-0 verslagen. Australië legde Libanon met 3-0 over de knie in een duel dat in het teken stond van het afscheid van Tim Cahill.

Japan wint met invaller Doan, Australië zwaait Cahill (38) uit

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Japan - Kirgizië (4-0)
Doan werd na een uur spelen bij een 2-0 stand binnen de lijnen gebracht. Het was voor de speler van FC Groningen zijn vijfde interland. Met een assist was Doan verantwoordelijk voor het vierde Japanse doelpunt, gemaakt door Shoya Nakajima. Yuya Osaka had even daarvoor ook al gescoord. Ryosuke Yamanaka en Genki Haraguchi scoorden voor rust.

Australië - Libanon (3-0)
Het oefenduel tussen Australië en Libanon stond in het teken van één speler: Tim Cahill (38). De Socceroos namen afscheid van de aanvaller die in Sydney zijn 108ste interland speelde. Een paar minuten voor tijd mocht de oud-speler van Everton opdraven. Op dat moment stond een 3-0 stand op het scorebord, wat tevens de eindstand was. PSV'ers Trent Sainsbury en Aziz Behich startten in de basis bij de Australiërs.

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd