Spoorboekje: nieuws over blessures Neymar en Mbappé

21 november 2018, 07:00   Bijgewerkt: 20 november 2018, 23:26

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op woensdag 21 november.

Nieuws

Nieuws over Neymar en Mbappé

Neymar én Kylian Mbappé raakten dinsdagavond allebei geblesseerd in oefeninterlands. Neymar liep een liesblessure op tegen Kameroen, Mbappé kampte met pijn aan de schouder na een botsing met de Uruguay-keeper. Dat is voor Paris Saint-Germain, een week voor de kraker tegen Liverpool in de Champions League uiteraard slecht nieuws. Mogelijk komt er vandaag meer duidelijkheid over hun blessures.

Reacties Nations League

Er gebeurde dinsdag meer dan voldoende in de Nations League. De reacties van de hoofdrolspelers komen vandaag vanzelfsprekend voorbij. 

Wedstrijden

Internacional - Atlético Mineiro

In de grote Europese competities wordt vanavond niet gevoetbald, maar in Brazilië wel. Daar staat de topper tussen de nummer drie en zes van de competitie op het programma, oftewel International - Atlético Mineiro. Met nog drie wedstrijden te spelen is de achterstand van International op koploper Palmeiras zes punten. Fouten mag de thuisploeg niet maken, wil het nog een kans maken op de landstitel.

Voetbal op tv

22.30 uur: Voetbalpraat, FOX Sports 1, talkshow over de actualiteiten in het voetbal

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen