VVV ziet toekomst in Venlonaar (18): "Uitstekende aanvulling"

20 november 2018, 15:37

Contractnieuws bij VVV-Venlo. De Eredivisionist ziet toekomst in Evert Linthorst, een achttienjarige middenvelder die geboren is in Venlo. Hij heeft dinsdag een contract getekend tot medio 2020, met de optie op een extra seizoen.

Vorig seizoen maakte Linthorst zijn debuut in de uitwedstrijd tegen Ajax. Dit seizoen kwam hij nog niet in actie, maar zat hij al wel vijf keer op de bank. Trainer Maurice Steijn gelooft dat zijn inbreng op korte termijn groter kan worden. "Evert is een talentrijke speler. Met dit contract bieden we hem de kans om zich door te ontwikkelen. Met het oog op de toekomst is Evert een uitstekende aanvulling voor VVV", zegt de oefenmeester op de clubwebsite.

Manager Voetbal Stan Valckx sluit zich daarbij aan. "Mooi dat we een jongen uit de eigen opleiding een contract aan kunnen bieden. Dat kun je dan zien als waardering en beloning. We hebben een talentvolle lichting en daar is Evert een exponent van. Maar niet alleen in de O19, ook in de O17 lopen enkele zeer talentvolle spelers rond."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen